Veckan som kommer och helgen som gick

Hej i höst-maj-vädret! Hur är det med er i dessa uppochner-tider? Har ni haft en fin helg? Ser ni fram emot kommande vecka? DET GÖR JAG! Två lokala favoritstället öppnar för sommarsäsongen och råkar passa heeelt perfekt i coronatider för en gravid och en tvååring som behöver roa sig (och älskar glass). Imorgon åker vi till Denningarums gård om vädret tillåter, där finns nämligen djur OCH fika och vi kan hålla oss på mer än armlängds avstånd från andra gäster. 
(null)
Fotot kommer från Denningarums självplock av blommor, SKOJJA VAD JAG SKA PLOCKA BLOMMOR DÄR I ÅR! 

På torsdag är F ledig OCH vår lilla bys sommarkafé/glassförsäljning öppnar nere vid sjön. Eftersom den är ute och ligger bredvid lekplatsen är även den perfekt coronavänlig föräldraledighetssyssla. 
(null)
Här på PAUS tog vi många (glass)pauser förra sommaren, och fler lär det bli! 

I övrigt... ska vi nog mest vila och pyssla här hemma. Enda gången jag inte har ont i kroppen är när jag bylsar upp mig med kuddar i vår säng som (tack och lov) är höj- och sänkbar och försöker roa mig med någon dålig serie eller bara med att scrolla på telefonen. Det är verkligen som att hjärnan har beslutat sig för att det mesta förutom barn, bebis och hushåll är heeelt ointressant. Lite skönt, lite tråkigt.  (null)
Hur som helst så var helgen lugn, väldigt lugn, och vi bar upp griffeltavlan från källaren vilket var poppis. Jag vet inte om det kanske är alla tvååringar som kan det här men vår tvååring kan 1 måla "öga öga mun" och ibland armar om man har tur. Hon känner också igen bokstaven "E" och kan teckna den samt kan sova som en stock igenom lite vad som helst fram tills ordet "glass" nämns, då är hon klarvaken. Det ni! 
Gravidlivet, Mammalivet, Vardagen, Älskade unge | |
Upp