Sånt vi har gjort de senaste dagarna

(null)
De senaste dagarna har vi gjort rätt mycket mysigt även om jag är en sur flodhäst förtillfället. Vi har lekt och myst i sängen, det vill säga F slumrar, jag dricker kaffe och Mimmi leker. 
(null)
En kväll åt vi hemgjord pizza och tittade på Bamsefilm innan nattning. 
(null)
Vi har haft hemmaspa som innebar mycket plask, tända ljus, och nagellack i valfri färg. 
(null)
I måndags gick jag och Mimmi på upptäcksfärd. Först ner till sjön där Mimmi säg en val (en sten men jag kunde inte ta ifrån henne att hon såg en val så nu finns det helt enkelt valar i sjön). Mimmi matade den med gräs och ropade "hej val, Mimmi hä, äta vat (mat)". Vi hann också ner till lekplatsen, ankdammen och hem igen. Ett riktigt äventyr som ledde till att vi slocknade hemma vid lunch båda två. 
(null)
Igår tog jag den enkla vägen efter förskolan. Vi åt glass på en tisdag (?) , lekte ute i trädgården och när F kom hem från jobbet åkte vi till Mimmis farmor och farfar och badade i deras swimspa. Någon var mycket glad!  (null)
Om en stund ska jag träffa en vän för lunch på uteservering , och sedan får vi se vad vi hittar på i eftermiddag. Äta melon på altanen och leka i trädgården är ett vinnande koncept. Min sömn är helt upp och ner, sover några timmar och är sen vaken i 2-3 timmar innan jag kan somna igen. Som om kroppen redan är inställd på att amma just de tiderna bebisen är vaken och sparkar runt. Både häftigt och lite jobbigt just nu. Men jag ska försöka att inte klaga så mycket mer, solen skiner och sommarvärmen har äntligen kommit! 
Gravidlivet, Mammalivet, Vardagen, Älskade unge | |
Upp