Inte som vanligt


Den här veckan gick minst sagt fort och blev lite turbulent känslomässigt. Även om det verkar som att covid-19 nationellt, och också i Skåne håller en "plan kurva" så har det nu också kommit hit till glesbygden... eller, jag har förstått att det finns här och vi bestämde oss därför för att isolera oss ytterligare lite till i förebyggande syfte. I går var jag därför i affären för sista gången på iallafall 1,5 månader eftersom jag behövde hämta ut ett paket. Nu ska vi försöka undvika affärer och kommer träffa ännu färre personer. 
(null)

Komiskt nog har jag denna veckan städad gästhuset så att det är fint igen, även om det är lite orimligt att tänka att vi kommer ha gäster där den närmsta tiden... men förhoppningsvis lite senare i sommar! Dessutom har jag och Mimmi bakat så att vi har lite bullar och kakor i frysen till bebis har kommit ut, men samma sak där... det blir inte alls lika mycket besök den här gången , bara de vi ändå träffar om alla är jättefriska. Suck. Covid-19 är ingen rolig historia ens för oss som i relation till typ alla andra har drabbats lindrigt. Undra hur det kommer att vara om ett år? Tre år? Fem år? Vad är då "som vanligt"? 
(null)

Hur som helst. Det var roligt att hämta paketet med vår stora beställning med flaskor, nappar, tallrikar och ja gud vet allt! Alla influencers favorit Twistshake finns alltså nu även hemma hos oss eftersom de hade superrea och rabatt och vi behövde nya flaskor både till Mimmi och bebisen. Det var (trodde jag) sista beställningen innan bebis, men så behöver vi fortfarande komplettera lite i bebisens garderob eftersom vi saknar sommarkläder i de minsta storlekarna (angenämt bekymmer). 
(null)
(null)
Någon som INTE har de minsta storlekarna längre är den här fina lilla stora tjejen. Nu när jag har fått undan det mesta som skulle fixas inför bebis så har jag gjort en ny lista med sånt vi kan hitta på tillsammans. Nu när vi har så mycket tid hemma, utan möjlighet att träffa så många, gäller det att styra upp tiden lite. Har jag inte några rutiner att följa blir jag knäpp, och barn mår definitivt bäst med lite rutin på vardagen.  (null)
Behöver ni också barnvänliga enkla aktiviteter? Jag kanske gör en lista!
Vardagen | |
Upp