Fredagsutflykt, gravidcravings & sparrislycka

(null)
Idag åkte vi till grannstaden och träffade en "gammal" vän till mig och hennes son. Det var himla roligt att ses och skönt att komma hemifrån och prata med en annan vuxen om andra saker... det har tackochlov blivit mer sådant den här veckan! 

Hur som helst, jag och Mimmi dröjde oss kvar efter att vi hade sagt hejdå. Jag hade nämligen lovat att visa den stooora ankdammen och sen var det fikatid. Mimmi plinkade lite på pianot när jag drack både islatte och apelsinsoda (gravidcravings alltså!!!).
(null)
Mimmi plockade "bala en omma" och kastade inte gräs på duvorna för att vara taskig, utan för att mata dem. 
(null)
Väl tillbaka i vår lilla by så hälsade vi på F på jobbet och gjorde något jag gjort varje år iallafall Inter år nu, med lika stor lycka varje gång! Vi köpte sparris av en kollegas vän, som odlar ekologiskt i sin trädgård. Jag passade också på att köpa lite rabarber eftersom det dröjer en eller två säsonger innan vi har egna. 
(null)
Så innan kvällsmat gjorde jag och Mimmi rabarberpaj som blev fredagsmysfika innan läggdags. Rabarbern räckte också till frukostkräm som står redo i kylen, och till lunch eller middag imorgon blir det sparrispaj eller pasta med sparris. JAG LÄNGTAR som jag gör varje år om senvåren. Det hade på det sättet varit SÅ TYPISKT om bebis ville ut nu innan vi hinner äta sparrisen ... även om det inte är så troligt så hade det varit typiskt! 

Mammalivet, Vardagen, Älskade unge | | Kommentera |
Upp