V 28 (27+5)

Imorgon är det torsdag igen. Veckorna är händelserika och går både fort och långsamt. De senaste veckorna har tärt på mig. När F var sjuk hade jag fullt sjå med att hantera en tvååring, ett hushåll, en sjuk man, ett arbete och förberedelser för ett kalas. I helgen blev det inte direkt någon vila och nu är vi alltså snart igenom en vecka till. 
(null)
Jag är trött och alldeles snart höggravid eftersom jag på fredag går in i tredje trimestern. Då är det tolv veckor kvar, de tyngsta, men också de veckorna man kan börja räkna ner. Jag jobbar lite mer än en månad till, sen har jag förhoppningsvis lite mer tid för vila innan tvåbarnslivet väntar. De timmarna när Mimmi är på förskolan ska jag mest pyssla med sånt jag känner för, och förhoppningsvis kunna sitta ute i majsolen och drömma mig bort en stund. 
(null)

Nu drömmer jag om att ha ett hus som hålls städat automatiskt, är färdigrenoverat och redo att boas lite till. Jag drömmer om att vara själv hemma i mer än någon timme. Att varje kväll få tid för att bara ligga i soffan. Men så ser inte livet alls ut. Och det är något jag gärna surar över just nu. Att vara gravid med andra barnet är sannerligen inte glammigt.  Iallafall inte för mig. Iallafall inte idag. Med lite sömn och vila känns det alldeles säkert bättre. Men just nu har jag varken lust eller ork till annat än att vara lite gnällig, och tycka lite synd om mig. 
Gravidlivet, Mammalivet, Vardagen | |
Upp