Så länge vi är tillsammans

Nu har "vårt" sjukhus beslutat om att ingen får närvara vid kejsarsnitt, ultraljud, på BB m.m. Jag trodde jag skulle hantera det sansat., men tanken på att vi inte ska få dela hela denna förlossningen heller gör mig helt förtvivlad. Jag kan inte tänka den tanken hela vägen, vi ska göra detta tillsammans jag och F. Det har vi gått igenom alldeles för mycket för att inte få. 

Förtvivlan övergick oroväckande fort i ilska, och en inre handlingskraft. Jag har helt enkelt bara bestämt mig för att jag inte föder barn utan F. Oavsett vad det innebär. 

Förhoppningsvis är inte dessa reglerna kvar om lite mindre än tre månader, och vi behöver inte tänka på det. Men å andra sidan så spelar det ingen roll. Får F inte vara med så blir det inget snitt. Jag stannar bara på BB den nödvändigaste tiden och åker hem så fort jag kan. Vi ska vara tillsammans. Ingenting ska hålla oss ifrån varandra om vi inte vill. Det är vår tysta överenskommelse sedan två år, till helgen precis. Aldrig att någon kan ändra på det. 
Gravidlivet, Mammalivet, Vardagen | |
#1 - - Anna:

All kärlek till er. Jag hoppas innerligt att situationen ser helt annorlunda ut när er bebis kommer.

Svar: Tack! Det hoppas jag också ❤️
Towa

Upp