Coronakaos

Ja. Tänk vad som händer ute i den stora världen, och hur mycket det påverkar det lilla lokalsamhället!  Jag har vabbat två dagar och F är sjuk i vad vi tror är influensa, men man kan inte säkert veta, även om vi inte har spridning i trakterna vi bor i. F är hur som helst isolerad i vårt gästhus och vi håller oss ifrån varandra. Jag och Mimmi har ägnat dagarna åt att sköta hemmet, städa, tvätta alla sängkläder och handdukar, tvätta av dörrhandtag och så vidare för oavsett vad F har så vill vi undvika att fler får det. 
(null)

Idag vågade vi åka till Mimmis farmor och farfar en sväng i eftermiddags. Det var ett skönt avbrott från att vistas innanför husets fyra väggar. Imorgon ska solen skina efter storm och snö så då tänkte jag att vi ska passa på att göra utflykt med picknick. 
(null)

Det märks på Mimmi att hon känner att allt inte är som vanligt, och det är det sannerligen inte heller. Den här våren blir nog inte som andra, men det gäller att jobba på, följa instruktioner och behålla både förnuft, lugn och rutiner. Inget blir bättre av att panik drabbar oss. Vad tänker ni om Corona? 


Jag tänkte skriva helt andra saker, men det får vi ta en annan dag. Nu ska jag sova hos mina älsklingar i och utanför magen. 
Vardagen | |
Upp