Sommardröm & mammafirande

(null)
I helgen hade vi planerat fix i trädgården och städa ovanvåningen vilket vi påbörjade... till kvällen blev det dock en sväng till förlossningen på grund av att jag fick molande värk och täta sammandragningar. Efter en timme fick vi dock åka hem igen. 
(null)
Det är lite annorlunda i och med corona, först kontroll i ett tält utanför akuten. De tar feber och lite annat. Sen fick inte F följa med upp utan de skulle först göra en bedömning innan han fick komma. Eftersom det inte var dags väntade F i bilen hela tiden. Det var lite skönt att vi inte blev tvåbarnsföräldrar i helgen, även om jag känner mig helt färdig så har vi ju ett planerat snitt av en anledning... Mimmi sov hos sin farmor och farfar så jag och F fick kvällen själva. Vi köpte hämtmat efter förlossningen och åt i bilen. Det var mysigare än vad det låter! 
(null)
I söndags vaknade vi lite senare eftersom vår vanliga väckarklocka inte sov hos oss. Vi körde och hämtade henne och åkte till Denningarum även om det först inte var tanken. Där åt vi lunch, glass & tittade på djuren. Mitt morsdagönskemål var att vi skulle göra något tillsammans. 
(null)
Morsdag har varit så dubbelt för mig, men nu är det mest fint. Både för att få glädjas över mammaförebilderna som finns runt omkring oss, för att påminnas om att jag faktiskt är en mamma till en go unge, och snart en till. Sen tycker jag också om det för att man lite kan bestämma den dagen, exempelvis "jag vill att vi gör något tillsammans idag... det här eller det här..." och ingen kan säga nej 😉
(null)
Idag bjöd vi in Mimmis faster och kusin på poolparty i trädgården eftersom vädret var på topp. Det blev en heldag i trädgården, mycket vattenlek, melon & solkräm. 
(null)
Vi avslutade utedagen med att inviga altanen för middag. Pasta med snabbstek sparris, rosmarin, citron & pecorino. Knappt gott? (null)     
Imorgon ska det bli ännu varmare, Mimmi ska till förskolan några timmar och jag ska mest vila. Hur är det med er ? Vad gör ni denna veckan? Jobbar ni eller har ni hängt ute något? 

Mammalivet, Vardagen | |
Upp