Bläckfiskar, sjöutflykt & hemestertipsförfrågan

Hej hej ! Har ni gått på semester än? Ska ni göra något kul i sommar? Ska ni åka bort? Vara hemma? Vad har ni för semestertips såhär i hemestertider? Skriv ner dem så sammanfattar jag dem i ett inlägg! 

Här är vi mycket hemma och har inte annat än dagsutflykter inplanerat. I fredags kom vi så långt som till brevlådan, där det låg ett paket från min jobbarkompis som har gått i pension. Hon hade virkat två fina bläckfiskar till Mimmi och Sixten. Mer än så behövs inte för att komma på bäckfiskäventyr!  (null)


(null)
Om nätterna har vi också lite äventyr, för lille Sixten har lite problem med tarmarna och får magknip precis som sin storasyster. Jag skulle säga att det känns lite lättare denna gången, även om hjärtat brister när han har så ont.  (null)
Idag har vi varit på utflykt efter morgonbesök hos BVC, och en snabbvisit hos F:s jobbarkompisar. Vi åkte till sjön i grannbyn så att Mimmi fick bada, leka på lekplats och äta våffla till lunch. Det var mysigt att komma iväg en stund, även om vi alla fyra är trötta nu efteråt!  (null)
I eftermiddag ska jag och lille Sixten gå till affären här i kvarteret, DET är en större utmaning än man kan tro såhär efter ett kejsarsnitt. Å andra sidan kan jag faktiskt gå till affären oförhindrat även om det tar lite tid, vilket är himla skönt ! Glöm nu inte att skriv era bästa hemestertips! 
Upp