Upp och ner & hit och dit

Det går så mycket upp och ner för mig. Jag vill gärna ha en anledning, amning eller trötthet eller pms eller vad det nu kan vara. F menar att det alltid går upp och ner & jag kan säga att det beror på olika saker, men det är så det är med den hära! Jag får nog ta och hålla med och försöker att låta det vara så... även om det ibland hade varit skönt att vara den som tar livet med ro. 
(null)
Nåväl. En sak som gör mig glad alla dagar i veckan är att träffa kompisar vilket vi gör med någorlunda jämna mellanrum nu i semestertider. Igår kom en vän till mig som har barn i samma ålder som Mimmi. Det var kul att se dem leka tillsammans, eller ... röja till sammans. Vi vuxna hann avhandla våra samtal till hälften och så hann vi få i oss lite fika nere vid sjön. En solklar toppendag även om vi alla var rätt trötta efter härjandet.  (null)
Idag har F jobbat för första gången och jag hade barnen själv på morgonen. Jag gjorde alla fel man kunde göra och insåg att vi behöver oändligt mycket mer struktur med två barn än med ett... så schema för alla hushållsaktiviteter ska bli mitt nästa projekt att syssla med vid amning. Barnens farmor kom hit och lekte med Mimmi, underhöll mig och fick så småning om tillfälle att hålla Sixten. Även farfar och lillamormor kom förbi  eftermiddags.  (null)
Jag har också början på mjölkstockning för andra gången hittills... men ska nog reda ut det också... och ikväll har vi nästan köpt en multisportvagn på Blocket men fick avstå när det inte riktigt var så bra som det lät. Nåja, det löser sig nog med tiden! Ni hör ju, jag är helt i småbarnsbubblan och trivs med det även om sömnlösa nätter, mjölkstockning, oändligt med bajsblöjor och noll egentid känns oöverstigligt korta stunder. I det stora hela så älskar jag att vara morsa till dessa två godingar och låta det ta över hela mitt väsen för en kortare period. Det är liksom nu och aldrig mer, förgängligt och därför njutbart.
Mammalivet, Vardagen | |
Upp