Sneakpeak på hallen

NU är stora hallen äntligen redo att börja användas. Det saknas fortfarande helkroppsspegel, krokar, tavlor skomatta, matta och lite annat smått och gott men den är tillräckligt färdig för att börja användas eftersom F har gjort klart hyllan. Ni ska få se! 

Först med barn iklädd pyjamas: (null)

Och sedan utan barn:
(null)
De guldiga ankarkrokarna köpte jag från nån hemsida, det var ganska svårt att få tag på fina ankarkrokar som inte kostade skjortan men dessa var ändå okej prisvärda. Vill man ha ankarkrokar i krom så är urvalet betydligt mycket större. 
(null)
Här får vi plats med allt som ska användas till vardags. Jackor, väskor, mössor, vantar, hjälmar, skor och annat krimskrams. 

Min förhoppning är att en dag hitta fina lådor i guld som kan stå längst upp, men det verkar inte vara tillräckligt trendigt för att finnas någonstans och dessa hederliga korgarna från Ikea är inte fy skam.  (null)
På en relativt liten yta får vi in mycket förvaring för en hel familj, som dessutom är platsbyggd och anpassad efter 30-talshallen. Och så måste jag erkänna att väggfärgen F valde blev betydligt mycket hemtrevligare än den jag först tänkte. När resten av hallen är klar får ni se den också. 
Vinklar och vrår | |
Upp