Veckosvep

Hejhejhej! Hoppas allt är bra med er mina goa läsare! Nu får ni ett litet veckosvep, håll tillgodo! 

(null)
Förra veckan inledde vi med lunch på byns konditori. Förutom gosingarna ovan var också en väldigt gravid svägerska med. Vi är många som väntar med spänning på underverket som visst trivs bra i mammas mage. Men nu tillbaka till svepet! 
(null)
Jag hade hämtavecka vilket innefattar mycket stress men också mycket tid med yrvädret. Vi lagade mat och hittade på bus varje seneftermiddag. Får fröken bus bestämma så blir det alltid "unga unga" alltså gunga. 
(null)
Jag jobbade såklart i mina silvrigaste skor. Att titta på dem gör mig alltid barnsligt nöjdglad. Tips på bra knep för er som också har oförutsägbara arbeten. Ett annat knep är att gå lunchpromenad med höstmyslista i lurarna. Då kan man också stöta på rotkonst som den nedan. 
(null)
I torsdags var det frukostmiddag och jag slog på med en riktig helgfrullemiddag. Rågkusar med avokado, rökt kalkon, mozarella, tomat och chiliflakes. Mimmi fick ungefär detsamma fast inte alls samma. Vi har olika matpreferenser, fast inte så mycket som man kan tro. 
(null)
Förra veckan blev det två styrkepass efter två veckors uppehåll. Jag är fortfarande lite krasslig och undrar lite över vad som klumpar sig i halsen! 
(null)
I fredags var Mimmi med sin farmor så jag och mannen åkte på shoppingdejt. Sju butiker och en fika på 1,5 timme utan att känna stress, det måste vara småbarnslivet som gör det. 
(null)
I lördags hann vi med kusinbesök med trolldegsfabrik och svampjakt i skogen. Jag och Mimmi bytte sen gummistövlar mot kalaskläder och åkte på 68 årsfest hos hennes lillamorfar. Efter det hann vi med att vara publik till F på hans spelning (Mimmi sov gott
Med sin farfar vid det laget) och efter det ett nattsamtal med min svärmor. Har jag sagt att jag har bästa svärfamiljen? 
(null)
I söndags vaknade jag och Mimmi hos hennes farmor och farfar. Vi fick frukost och så gick vi till byns barnloppis som lyckades sammanfalla så lägligt med vår övernattning. Det var dock såååå mycket människor att blev en liten titt och inte mer. 
(null)
(null)
Efter det åkte vi till IKEA jag och lilla donnan. Vi ät och köpte femton plastlådor samt storhandlade på Willys. 
(null)
Väl hemma igen kom hennes morbror och hälsade på. Jag surade på F och fick rosor. Sen tog vi kväll och tittade på serier. Puh. Det var en intensiv helg nu när jag tänker på det! Vad har ni gjort? Något roligt? Tråkigt? 
Fredagssvepet, Vardagen | |
Upp