Älvsborgsbron och vardagskaoset

(null)
I söndags checkade vi ut från hotellet och begav vi oss över Älvsborgsbron för att träffa vår överraskade bror. Vi pratade, tog en promenad i kvarteren och hittade bland annat en butik som säljer folköl och så. 
(null)
Jag köpte med mig österikisk radler till F, som minne från resan vi gjorde med hans familj dit för några somrar sen. Resten av lördagen bestod av bilåkning kändes det som. Väl hemma igen så hängde jag med Mimmi så mycket jag kunde. Vi hade också världens längsta nattning, det är tydligen en sport vi sysslar med ganska ofta... 
(null)
I söndags packade vi mycket, och i måndags hade jag och Mimmi en hemmamysdag som avslutades med middag hos svärföräldrarna. Nu har denna halva veckan gått, vilket jag inte alls är med på, och snart är det helg igen. Då har vi bara festligheter på schemat! Våra rutiner är lite ur funktion just nu, ingen ordning på mat, hushållssysslor eller sömn. Jag har inte tränat ordentligt på hur länge som helst pga alla höstsjukdomar och ja... det är lite rörigt, men det får vara så fram till flytten är avklarad och det mesta är uppackat. Då får vi hitta nya rutiner igen! 
Vardagen | |
Upp