Vi drog till stranden

Igår var jag pirrig i hela kroppen när jag cyklade hem från jobbet. Mimmis pappa skulle på golfträning och min plan var egentligen att städa inför fotografering av vårt nuvarande boende (fotograferingen är på fredag) men när det är årets typ varmaste dag så är det på något vis obligatoriskt att åka och bada. Så jag cyklade på F:s cykel med Mimmi i barnstol på pakethållaren upp till campingen.  (null)
Där fanns det inget jätteutbud av mat så vår middag bestod av torra frallor med ost och smör, majskakor och medhavd honungsmelon. Men vad gjorde det när Mimmi skulle ta sitt första dopp i sjön? 23 grader och livet var på topp! 
(null)
När Mimmi hade lekt färdigt i vågorna, och när klockan närmade sig läggdags cyklade vi tillbaka. Påvägen hem sjöng jag högt för Mimmi, och hon klappade mig på ryggen. Den stunden fick bara inte ta slut, så vi gjorde en avstickare till PAUS och tog en belgisk våffla som middagskonplement. 
(null)
(null)
Jag vet inte om jag var världens bästa eller sämsta morsa idag , men den kvällen bär jag med mig kalla mörka novemberdagar. 
(null)
Väl hemma så inspekterade vi pallkragarna och städade innan läggdags. Idag ska jag på AW och slå klackarna i taket... eller inte... vi får se hehe. 
Vardagen | |
Upp