Helgen som gick...

Började i torsdags när vi åkte till svärisarna och umgicks, grillade & badade i hettan. Jag trotsade värmen och sprang en runda. Det gick inte superfort kan jag lova! Det var närmare tretti grader!  (null)

I fredags morse var det betydligt svalare & jag inledde dagen på gymmet. Sen jobbade jag några timmar innan jag begav mig väster ut för att hämta våra helggäster.  (null)
När jag hämtat dem åkte vi hem och beställde pizza. Mimmi följde sin kusin med blicken noga, och härmade gärna allt hon gjorde... det kunde ingen feber i världen råda bot på. 
(null)
I lördags morse ställde vi till med hotellfrukost på altanen. Och sen kom ovädret så istället för utflykt blev det pannkaksverkstad!
(null)
Pannkakor med svenska blåbär & kompott på rabarber och jordgubbar eller med grädde och sylt gick hem hos både barn och vuxna. 
(null)
När ovädret var över, och när Mimmi sovit middag packade vi in oss i röda faran och badade hos svärisarna igen. 
(null)
Vi fick eftermiddagsfika och Mimmi fick smaka chokladmjölk på havremjölk. 
(null)
Till kvällen grillade vi och spelade yatzy. Sen blev det söndag och vi tog det mest lugnt. Sparkade lite boll i trädgården innan jag körde våra gäster till tåget igen. Påvägen hem köpte jag kaffe och höjde volymen till max! Ändå gott med egentid ibland! 
(null)
Hängde lite på gymmet innan jag åkte hem och åt middag med Mimmi, F & två av hans vänner. Lite här och var hittade jag spår efter åttaåringen, golfbollar i blomkrukan till exempel: 
(null)
Sen blev det mångas och dagens bästa var förmiddagsfika med dessa två, istället för lunch själv: 
(null)
Dagens andra bästa var toaselfies med minime & att jag sprang personbästa efter nattningen. 
(null)

Hur var din helg? Vad ska du göra helgen som kommer? Fira studenter kanske? 

Vardagen | |
Upp