Fredagssvepet

Oj oj oj vad mycket fredagssommarfeeling den här dagen bjuder på. Skolavslutningar, studenter, uppklädda stolta föräldrar & sommarfika med jordgubbar vart en går!  (null)
Vi ska träffa en mäklare i eftermiddag och prata om vårt nuvarande boende. Tänkte bjuda på knäckig rabarberpaj med himmagjord vaniljsås till, som jag gjorde här om dagen. Det får man göra när det är sommarfirandedag och strålande sol☀️ (null)
Sen ska vi göra oss sommarfina och åka på studentfest med gott sällskap!  (null)
Imorgon ska jag springa i grönskan på förmiddagen, gärna milen om det känns bra. Sen ska jag och Mimmi träffa kompisar nere vid sjön, på lekplatsen eller kanske vid campingen där det finns en finfin badplats. Vi ska bara hänga, det var allt för länge sen sist.  (null)
På söndag ska vi träffa ägarna till huset vi vill köpa. Jag är helt uppfylld av det huset för övrigt. Pinterestar allt för sent om kvällarna och blir alldeles snurrig av alla rum som har tusenmycket potential. Mitt mantra är att vi ska bo där hela livet, det måste få ta tid att bona in sig riktigt (ni hör, jag har redan flyttat in i huvudet).  (null)
(null)
Och så hoppas jag hinna göra de där vårrullarna som jag köpt både sås och rispapper för att kunna göra!  (null)
Men om ni vill veta vad jag egentligen äter så är svaret från nu till augusti JORDGUBBAR. Alltså, jag kan lätt äta det morgon middag kväll (obs att jag en sommar i livet bott intill ett jordgubbsfält, och då levde jag PÅ ALLVAR på jordgubbar morgon middag kväll varje dag) (obs igen att jag inte behövde äta järntabletter under graviditeten för mina järnvärden var superbra , helt övertygad om att det är alla jordgubbar!)  (null)
Sen tänkte jag se senaste avsnittet av Handmaids tale som äntligen har kommit ut! En fin helg i blomstertid! Vad ska ni göra? 🌻
Fredagssvepet | |
Upp