Fredag till söndag

(null)
I fredags pallrade jag mig iväg till gymmet för ett snabbt pass innan en halv arbetsdag. 

Efter sommarlunch med min närmsta kollega skyndade jag hem, vi skulle ju ha mäklare på besök! Jag tog foto på min outfit i vår spegel vars förbannelse är att aldrig vara ren. Tycker så mycket om min 60-talsstil jag fick till. 
(null)
Mötet med mäklarna gick oväntat bra, och nu vet vi lite mer om hur vi tänker framöver. När vi pratat ihop oss om husframtiden gjorde vi oss redo för student. Mimmi fick klänning och rosett! 
(null)
Rosetten satt kvar exakt så länge som det tog att ta dessa fotona! 
(null)
Sen skulle den såklart av! 
(null)
Vi hade en trevlig kväll med F:s släktingar som alla firade yngsta kusinens student.  Det fanns fyra andra barn i åldrarna 3-0 år där, snacka om att de hade feststämning och härjade runt runt runt! Mimmi somnade inte förrän halv tio hemma i spjälsängen, jag somnade kort därefter. 
(null)
I lördags morse åt vi helgfrulle med bland annat jordgubbar (obligatorisk helgfrulle alla helger heeeela sommaren). Sen blåste vi upp Mimmis pool och mös i trädgården en liten stund. Vi hann till och med bjuda in till ett minipoolparty nästkommande dag. 
(null)
Efter förmiddagsluren kom vänner på besök och vi gick ner till sjön för att äta glass och leka på lekplatsen. Vi hann äta glass innan det regnade och blixtrade, så vi blev upphämtade och Mimmi med kompis fick härja hemma i stället, under tiden som vi mammor drack kaffe i soffan. 
(null)
När kompisarna hade åkt hade jag och Mimmi såhär mysigt: 
(null)
Och efter nattning åt vi gottemiddag, F valde pizza och jag valde råa vårrullar. Inte för att det var så mycket rullar (jag skyndade att göra dem eftersom jag var superhungrig) men de var MUMSIGA och något vi kommer göra om många gånger. Sjukt bra bjudmat, man fixar olika sorters innehåll och dipp och så kan alla göra sina egna rullar efter eget tycke och smak. Nån som vill komma hit på vårrullefest? 
(null)
Imorse fick jag sovmorgon och dessutom en mumsig ramslöksomelett till frukost. Sen snackade vi semesterplaner och husframtid innan det var dags att göra lunch till vårt poolparty, som inte blev poolparty utan söndagsmiddag på grund av grått väder. 
(null)

Mimmis farmor, lillamormor & lillamorfar kom på besök och lekte med en exalterad unge.  (null)
Jag och F åkte iväg en stund för att träffa ägarna till huset vi är intresserade av och Mimmi stannade hemma med sin farmor. 
(null)
Sen hände en grej som var lite oväntad. Jag begav mig på en lång löprunda runt byns sjö. Första milen gick på 1:04, alltså fyra minuter ifrån mitt mål. 
(null)
Hela rundan tog dock betydligt längre tid, de sista fyra kilometrarna gick jag. Kroppen var minst sagt mör! Hela rundan blev nästan två mil. 
(null)
Sjukt jobbigt faktiskt. Men gött att ha provat, även om det inte lär hända ofta... om någonsin igen... nu återstår det att se hur kroppen mår i morgon hehe... 

Nåväl, en riktigt bra helg som är direkt avgörande för hur hela vår framtid kommer att se ut, men mer om det en annan dag! Hur Hr er helg sett ut? Har ni gjort något avgörande? Eller något annat? 

Hälsa, kropp & träning, Mammalivet, Mammamode, Vardagen | |
Upp