Åtta år

Idag firar vi åtta år tillsammans. Min livskamrat, stora kärlek och närmsta vän. Ja, vi har känt varandra i 11 år och det är sant att jag första gången vi sågs i klassrummet på nya gymnasiet bestämde mig för att vi skulle bli vänner. Det blev vi, och precis en månad efter studenten blev vi ett par. Som har hållt ihop sedan dess. När det har stormat, när solen har värmt våra hjärtan. Vi har varit igenom mycket, vi har blivit stärkta av alltihop. Jag älskar den här mannen så innerligt och är så glad och tacksam att dela liv med honom. Att dela föräldraskap och vardag. Glädje och sorg. Genom hela hela livet.  (null)
Jag älskar våra små glimtar. Som idag när vi åt  här. 
Och maten var god, men våra samtal det bästa. Två timmar varade i ett ögonblick. Insöp varje liten rörelse, varje litet ljud, smak. Sen var stunden slut och vi for hem med gitarr strömmandes ur högtalaren. Jag tänkte att tiden är så förgänglig, och därför är stunder som dessa ovärderliga. De varar just så länge de ska för att man ska hinna känna nägot innerligt, sen är de slut i realiteten men fortsätter evigt inuti. 
(null)
Under dessa åtta åren har det blivit en mängd restaurangbesök, vi har gått och blivit kräsna. Tänk att ha möjlighet att bli kräsen på det sättet. "Gott, värt ett besök, men inte prisvärt". Till förrätt delade vi på en snackar också med mandelpotatischips, ölkorv, rostade mandlar och oliver. Till huvudrätt tog F en burgare och jag falafel på svarta bönor. 
(null)

Till efterrätt tog F en mojito och jag en kula vaniljglass med kaksmulor, kolasås och lingon.  Gott gott gott. Nu ska vi sova och vakna upp ännu en dag intill varandra. 
Kost - Mat, recept & kalorier, Vardagen | |
Upp