Ettårsfirande

Det hinner hända ett och annat mellan inläggen! Vi har varit på Blå planeten med Mimmis lillamormor och lillamorfar, men det får vi ta när jag har hunnit föra över bilderna från systemkameran. Vi har också hunnit med att ha en fixardag med korvgrillning hos Mimmis faster som avslutning.  (null)
I lördags lämnade vi vår donna till sin farmor och farfar, och så for vi med röda faran till västkusten för att fira vår ettåriga bröllopsdag. Vi tog in på Sankt Jörgen Park i utkanten av Göteborg där vi hade ett presentkort att använda oss av. Vi fick det av min bror och hans sambo när vi gifte oss. 

 Ett heeelt dygn bara vi två. Vi fick inleda med att åka på shoppingtur efter en klädmiss, men skyndade sedan ner i spaet för en snabb och väldigt sen lunch. F åt räksmörgås och tog en öl. Jagslog till på smoothie, chiapudding och blåbärskaka med lime. Sockerfritt fantastiskt gott.  (null)
Vi drack drinkar i utomhuspoolen, simmade inne i spaet och begav oss sedan upp på hotellrummet. Där drack jag cava med blåbärsansiktsmask på under tiden som F duschade. 
(null)
När vi var färdiga begav vi oss ner för en trerätters middag. F åt gravad lax och jag sparris till förrätt. Vi åt grillad rostbiff till huvudrätt. 
(null)
Och så ät jag en creme brule med rabarberglass till efterrätt. F valde en grillad sockerkaka med vaniljglass och carameliserade popcorn som var aningen mumsigare än min. Men allting, alltså ALLT var sååå gott så jag blir hungrig av att skriva detta. 
(null)
Efter middagen hängde vi i lobbyn med varsin drink. Pratade och pratade tills vi inte orkade mer. 
(null)
(null)
Då gickvi och lade oss och efter en natt mellan mjuka hotellakan vaknade jag och skyndade upp ur sängen. Vi skulle ju äta hotellfrukost! 
(null)
Och det gjorde vi minsann! Äggröra, bacon, yoghurt med torkad frukt, kex och ost och smoothie, frukt, kaffe & croissant gick ner.
(null)
Jag blev så mätt så jag simmade en halvtimme i spapoolen. Och så läste vi och filosoferade i spaets dagbädd. 
(null)
När klockan närmade sig lunch gick vi till spacafeet och åt lunchbuffé med nio sorters sallader, två röror, en huvudrätt, hemkärnat smör på baguett, och vatten med smak av blommor att dricka till. Jag åt så mycket så att jag var mätt resten av dagen. Tanken var att vi skulle promenera till golfbanan också, men det regnade och regnade så vi körde hem till vårt yrväder istället. Borta bra, men Mimmi bäst!  (null)
Ett värdigt firande av första bröllopsdagen! 
Upp