Det är spännande nu

Hej. Det är spännande nu. Vi är lite upptagna med husköp/försäljning och förskoleplats. Och planering av festligheter. Och umgänge med vänner. Och nervsammanbrott. 

Vi äter gröt till frukost varje morgon. Eller yoghurt. En ny favorit är att blanda kokosflan, solrosfrön och havregryn, rosta i en torr stekpanna en stund och toppa med. Passar särskilt bra med bär.  Tips tips tips.  (null)
Jag plockar kantareller. Har äntligen hittat egna kantarellställen i dessa trakterna. Efter fem års letande. 
(null)
Lingon finns ett stenkast hemifrån oss. Hasselnötter också tydligen. Ska prova att torka själv, vi får se hur det går, men jag föreställer mig en skål med egenplockade hasselnötter på matsalsbordet i juletider. 
(null)
Vi blev bjudna på chili hos våra vänner som åker tillbaka till Stockholm i helgen. Våra barn är jämngamla. Jag har känt barnets mor i 15 år. Det kändes fint att gå med barnvagnarna i hamnen tillsammans. Där vi, bokstavligt, har gått igenom alla faser man går igenom som tonåringar, unga vuxna och nu vuxna med barn. 
(null)
Det är alldeles hoppigt i hela kroppen. Av all oro, glädje och förväntansfullhet. Jag får be att få återkomma. Ha en fin fredag. 
Vardagen | |
Upp