Rörig vecka

Den senaste veckan blev lite rörig kan man väl säga. I måndags hade vi besök hemma hela dagen, min kollega och sen Mimmi farmor & lillamormor. Vi gick en morgon och en eftermiddagspromenad, men det var egentligen allt vi var ute den dagen. Ja, och så var jag på yoga klart.  (null)
I tisdags var vi på babysång i byn och sen direkt vidare till starkmamma-träning som Mimmi sov sig igenom på en filt för första gången (?!?!?!?). Jag glömde mina skor på gymmet men kom inte in på gymmet för att hämta dem så vi handlade i byn i väntan på att gymmet skulle öppna. När jag hämtat skorna var klockan en bit över lunch och vi traskade hemåt. Det blev verkligen en typisk grej. Jag krånglar ut barnvagnen genom dörren på gymmet efter träning, blöjbyte, mat kladd & påklädning i gymmets ingång (japp, allt, förutom blöjbytet då) och känner mig lättad. Dörren går igenom bakom mig och jag tittar ner på mina skor. FAN. Mina gåskor är kvar & mina in-gym-skor är på. Jag knackade & knackade & väntade tills Mimmi blev otålig. Yesliksom!  (null)

(null)
På bilderna ser ni Mimmi i sin overall som numera är för liten. Mimmi var söt, och jag började få ont i huvudet + flimmer för ögonen när vi äntligen var påväg hem med gymskor & mat under vagnen.  Så det var bara att ringa efter hjälp med Mimmi för migränen tog över mitt synfält och huvud. Mimmis farfar kom och lekte med pluttan när jag sov. På kvällen fick hon en gåstol av sin farmor & farfar, vilken lycka!  (null)
I onsdags var vi på sexmånaderskontroll och fick beskedet att "Mimmi är fin på alla sätt och vis". Vi sa hejdå och läkaren önskade oss en bra vecka och att Mimmi skulle vara fortsatt frisk (vi återkommer till den punkten...). Efter det åkte vi till IKEA med två andra mammor + bebisar. Vi åt lunch i 1,5 timme och sen gick vi ett varv. 

På vägen till IKEA åkte en grej av på vindrutetorkaren i bilen vilket ledde till att jag fick sätta fast den provisoriskt eftersom det ösregnade & jag såg ingenting genom framrutan. Det var lite dramatiskt en stund men löste sig tack och lov fort!  (null)
I torsdags vaknade vi som vanligt efter en lång natt med många uppvak. Mimmi hade feber & jag hade ont i halsen. Vi gjorde inte många knop den dagen! 

På natten vaknade jag av att Mimmi skrek och skrek och skrek. Tempen visade en bit över fyrtio grader så vi följde råden från sjukvårdsupplysningen och åkte till akuten. Där konstaterade de att Mimmi troligtvis hade en förkylning och med lite råd & tips fick vi åka hem igen. Väl hemma igen var klockan närmare halv fyra och jag somnade med Mimmi intill med kläderna på.  (null)
Stackars Mimmis pappa åkte till jobbet igår morse trots typ noll sömn. Vi sov hela förmiddagen och sen kom Mimmis farmor och hade Mimmi på eftermiddagen eftersom jag också är förkyld & nog har haft lite feber. Jag sov en stund och sen var det typ kväll igen. Natten har varit rätt orolig men ja, bättre ändå.

Utöver det har vår mixer gått sönder, vi hade en kräkincident en kväll & våra element går inte igång. 

Men vet ni vad? Det är ok ändå. Det är såhär det är ibland. Och det är inte förrän nu jag inser att det har varit en riktig krångelvecka! 
Vardagen | |
Upp