Jag antar att det här är momlife?

Idag har jag nog haft en såndär momlife dag som passar på en blogg eller instagram... om man sätter parantes runt vissa grejer då alltså... så det gör vi.

Vi började med mysmorgon, alltså långfrukost och lek efter frukosten. Efter det gjorde jag oss iordning. Vi hade gott om tid på oss (men jag tyckte det var en bra idé att städa och Mimmis blöja behövde byts tre gånger och sen glömde jag mellis så det fick Mimmi "snabbt" och hälften hamnade på mina träningsbyxor som jag inte hann byta innan vi var tvugna att typ springa till träningen). Jag gick alltså (läs stressjoggade utan att egentligen jogga eftersom jag fortfarande inte vågar det) en promenad med barnvagnen i klar höstluft (typ storm) och kom precis lagom till att det skulle börja. (null)
Vi körde ett helkroppspass som tog på helt rätt ställen (läs: jag ville skrika rakt ut) och efteråt gick vi hem igen (just det ja, jag tränade i pyjamastshirt pga livet). När vi kom hem sov Mimmi itvå timmar så jag fick lite egentid (läs: tittade på paradisehotel i svettiga träningskläder/pyjamas) När Mimmi vaknade fick hon en sen lunch och sen lekte vi och så fixade jag lite hemma (försökte barnsäkra och stökade runt massa grejer som nu står överallt) innanför det var vila för henne igen. När Mimmi sov passade jag på att ta en lång varm dusch (nej, en snabb stressdusch med ögonen på babymonitor hela tiden. )
Sen gjorde jag mig iordning och Mimmis pappa kom hem. Det var inte igår jag sminkade mig fönade OCH plattade håret kan jag ju säga. Jag drog på mig ett par jeans jag inte har haft på väldigt länge (knappen har trillat av men jag lagade dem med en säkerhetsnål), en ny blus (köpt på secondhand) och min gråa kappa (som också är köpt på second hand) som jag inte har kunnat ha innan (boobies är numera amningsboobies och därför mer kappvänligt ). Sen gick jag ner till byn och åt en god middag med mina kollegor, jag var nämligen medbjuden på aw (de var på after work så jag antar att jag bara var på "after", eller kanske "after parenting"?). Jag drack både rödvin och cava och tog slutligen en kvällspromenad hem (haltade pga skoskav) och nu ska jag sova. Som grädde på moset har jag huvudvärk utan att ens ha varit tipsy. Yeeey #momlife

Som den inte-influencern jag är så glömde jag givetvis att fota. Håll tillgodo och kom ihåg att (allt kan hända i paradiset... nej det var inte det jag skulle skriva... ni som fattar referensen ni fattar) nej, kom ihåg att inget är vad det verkar. Eller så är det precis som det verkar, allt beror på betraktaren och berättaren mvh har haft en perfekt dag med träning bebismys & aw alternativt en vanlig dag med vanliga grejer som händer och krånglar och är gött omvartannat. 

Mammalivet, Vardagen | |
Upp