Drömmer mig bort lite

Nästa vecka ska jag på kurs. Utbildning. Konferens. Det kommer vara tudelat roligt och jobbigt eftersom jag åker på måndag eftermiddag och kommer inte hem förrän sen tisdagskväll. 

Det är första gången jag är ifrån Mimmi och hennes pappa samtidigt. Det är också första gången jag är ifrån Mimmi så länge.  (null)
Men jag kan inte heller låta bli att tänka att känslan just nu är att det också ska bli lite skönt. Jag ska sitta på ett tåg, dricka kaffe och läsa kurslitteraturen till distanskursen jag ska läsa november-januari. (null)
Jag ska äta takeaway till middag  (null)
Checka in på hotellet och byta om till träningskläder för ett lättare pass i gymmet innan jag slänger mig i poolen och sen hänger i bastun (null)
Jag går upp vid sju och äter en lååång hotellfrukost innan kursen börjar (null)

(null)
Det är en heldagskurs med ganska mycket praktiska inslag så jag gissar att jag är ganska trött efteråt. Oavsett så har jag en timmes promenad tillbaka till centrum.  (null)
Får jag en stund över tänkte jag köpa något litet till Mimmi och fika till hemvägen. Sen väntar ett par timmars tåg innan jag är hemma och kan gosa med mina älsklingar igen (null)

Mammalivet, Vardagen | |
Upp