Fredagssvepet

Halloj alla godingar! Tänk att det redan är fredag igen? Och den här helgen är inte vilken helg som helst utan första advent! Jag har ju gått från att känna julångest till julpepp de senaste åren och i år ska peppen räcka från första december till trettonhelgen. 

Det tycker jag vi firar med ett halvdeppigt album, dock inte vilket som helst utan Mando Diaos skiva Infruset som är genialisk. De har tonsatt ett par av Frödings texter och denna skiva lyssnas bäst på en kall höstdag eller just som rimfrosten tagit över, så nu då alltså.
(null)

Och i veckan hände ju det här på Håkans instagram och det var såklart en av veckans gottiga grejer. Plus att han släpper nytt??? (null)

Något annat som var gött var när Mimmi (kanske) pekade på sin näsa när jag frågade var GB-clownens näsa var. Vi hängde ju på stationen i byn i väntan på tåget till grannstaden. (null)
När vi väl kom fram (två timmar senare) så köpte jag bland annat den här tomtepyjamasen till Mimmi; (null)

Och i helgen är det julbak, adventsfrukost och julskyltning som gäller! (null)
(null)

(null)

Jag tänkte provbaka lussebullar och rockyroad på lördag, som vi kan ha till söndagens adventsfikat, eller (och) till en riktig romantisk film eftersom jag är sugen på att se något romantiskt. Har du tips? Fredagssvepet | |
Upp