Ankor, sena kvällar och en sötnöt

Tiden flyger fram just nu. Eller nej, men den går ju iallafall. I fredags hade vi filmmys och en 3,5 timmars nattning. I lördags åt jag och Mimmi äggröra och smoothie till frulle (null)

Innan vi gick ner till sjön och mötte upp Mimmis faster. Vi matade ankorna, köpte present till Mimmis farmor och tog en promenad genom vår lilla by.

(null)


(null)

(null)
(Jag ser så sjukt sleten ut nu förtiden? Annat var det innan bröllopet med fixade bryn, fransar, hår & ansiktsbehandling!)

Efter vår lilla promenad gjorde vinossniordning, inväntade Mimmis pappa, packade, duschade, sov middag & begav oss sen på födelsedagstacos! Mimmi fick vara uppe sent på kvällen för första gången sen vi började med rutiner för henne, hon var såklart själaglad! Jag gick inte och la mig förrän klockan två vilket satte sina spår men så är det när man snackar ihjäl svärmor.  (null)
I söndags åt vi en farsdagfrukost innan vi begav oss hem till oss igen. Mimmis pappa fick ensamtid när jag gick en långpromenad med en sovande Mimmi i vagnen. Visst är hon sötast i världen med sina lillamormorstickade kläder?

Efter det vad vi mys, hämtmat & återigen längsta nattningen ever.
(null)
Men innan nattningen lyssnade jag och Mimmi på Mando Diaos album "Infruset" som ju är ett mästerverk, dansade och tittade på ljus. Mimmi var helt lugn och verkade mest lyssna när jag gjorde nått försök till att dansa fox. I min iver över att vi hade det så mysigt och över att hon tyckte om skivan så tänkte jag inte på att hon kanske inte pallar att snurra runt runt runt en massa låtar, så till sist kräkte hon. 
Yepp, jag dansade vårt barn till hon kräkte. Pyttelite men ändå....
Vardagen | |
Upp