Bilfärd, fysioterapi, iskaffe & BFF

Imorse ställde jag klockan för första gången sen dagen innan förlossningen. Mimmi sov ytterligare en stund och jag hann nästan duscha innan hon vaknade. (null)
Jag hade ju tid hos en fysioterapeut och det tar ett tag att köra till sjukhuset plus att jag ville vara ute i god tid om Mimmi skrek mycket på vägen in. Och det var tur att vi körde tidigt eftersom jag glömde parkeringsavgiften och kom på det just när jag anmält mig i kassan, hittat avdelningen, bytt blöja på Mimmi och satt mig i väntrummet. Det gick bra hos fysioterapeuten, kan berätta mer om det i ett eget inlägg.  (null)
Efter sjukhusbesöket åkte vi in till stan och jag köpte koffeinfritt iskaffe som jag har suktat efter i flera veckor! Mimmi ammade såklart. Sen hängde vi runt på stan tills jag kom på att jag glömt lägga på parkeringsavgift igen, så då var det bara att traska tillbaka till bilen för andra gången idag! (null)

Sen hängde vi i ett familjerum i väntan på min vän som vi skulle äta lunch med.
(null)
Till sist åt vi lunch & gick på stan (läs: tittade på barnkläder). Det var mysigt och varmt. (null)
Att åka hem gick dock sådär , det är något med att åka bil som Mimmi verkligen inte tycker om... hur som helst en supertoppentorsdag men imorgon tar vi lite sovmorgon, är rätt trött nu. 

Vardagen | | Kommentera |
Upp