Veckans mamamode

Detta inlägget var tänk att ta fram en sida av föräldraledigheten som jag inte räknade med... nämligen slappekläder-modet. Men jag började tydlig en dålig vecka eftersom jag inte har haft slappekläder på mig en endaste dag? 

I måndags inför föräldragruppen hade jag på mig vanliga kläder. Men de åkte såklart av efteråt när det bara stod slappis/återhämtning på schemat.  (null)

I tisdags tänkte jag hänga runt i mina värsta slappekläder men så fick jag besök och drog på mig det här istället (null)

(null)
Alltså lite mer uppklädda slappekläder... numera är det nog så min garderob kan delas in i , mer eller mindre uppklädda slappekläder. 

I onsdags skulle jag till mitt jobb och trodde det skulle bli en kall dag. Men svarta jeans & blus var ingen höjdare i åskvärmen... (null)


I torsdags tänkte jag åka till öppna förskolan så både sminkade mig & hade jeans & blus på mig. Sen åkte vi aldrig till öppna förskolan för vi vaknade sent och sen somnade Mimmi och jag tänkte att hon för en gångs skull kan få sova ut utan att vi ska iväg någonstans. Så jag blogg-grejade och städ-grejade här hemma istället.  (null)
Sen bytte jag om men det glömde jag fota. Bra val av outfit att glömma hehe...

Idag tänkte jag också gå i slappekläder fram tills vi skulle iväg men så ska jag till vårdcentralen och drog på mig Visa-sig-ute-vänliga slappekläder. Håll tillgodo så hoppas vi på en bättre slappeklädervecka nästa vecka!

(null)

Upp