Promenad, yrsel & städarekvällen

(null)
Hejsvejs!
Idag har vi haft en hemmadag. Vi skulle ju till öppna förskolan men vaknade vid nio & sen somnade Mimmi om efter en stund och jag ville inte väcka henne.  Gick en kortare promenad och gjorde mina övningar för första gången på typ en vecka istället. Ikväll har Mimmis farmor haft Mimmi när vi städade inför dopet på söndag. Ny definition av lyx är: ta med en iskaffetill ovanvåningen, dra igång en podd & städa. Det trodde jag inte för ett år sen!  (null)
Förresten så blir jag plötsligt yr ibland, jag har kanske näringsbrist sa min kloka sambo & min svärmor. Fan tänkte jag, det skulle också kunna förklara min hårda mage, trötthet, sus i öronen & ont i fötterna när jag ska ställa mig upp efter att ha legat eller suttit ner. 
Jag har aldrig haft näringsbrist innan men ska ringa till vårdcentralen imorgon & se vad de säger. Jag ammar ju & vill ju att Mimmi ska få i sig allt hon behöver.
Imorgon ska jag skriva om mötet med prästen som ska döpa Mimmi. Vi träffade ju honom igår men jag måste bara smälta det lite först. 
(Och om ni undrar vad vi gör på bilderna så försökte jag göra mina mag & ryggövningar samtisigt som jag höll Mimmi glad, det gick sådär! )
Vardagen | |
Upp