Det är väl fredag?

I mitt huvud är det fredag men i kalendern är det torsdag... är det så för fler mån tro? Idag har vi chillat järnet! Eller ja, min kollega var här och vi gick en promenad men sen har vi bara chillat. Och så åt jag god lunch. Gjorde sallad med hemodlad sallad, färska kryddor, broccoli, vattenmelon, rödlök, jordgubbar, brie & så räkor. MUMS!!!! (null)

Sen kom verkligheten tillbaka... idag var första gången jag räknade minutrarna till min sambo skulle komma hem. Av någon anledning tyckte jag det var så sjukt jobbigt när Mimmi var på sitt sämre humör och ville vara i min famn hela tiden. Så när han kom hem gav jag Mimmi till honom och stressade runt för att vi skulle packa inför midsommarhelgen. Jag säger då det...  (null)
Vi hade ju inget att stressa för? 

Hur som helst så åt vi god middag och planerade stugweekend med min sambos vän. Vi började planera förra året men då blev det inget. Igår blir det av men vi är verkligen ute i sista sekund! Nästa år ska vi börja efter årsskiftet och förhoppningsvis kunna komma iväg ett gäng med dagar. 

När vi hade planerat färdig var klockan massor  och läggdags typ och så hade även denna torsdags-fredagen gått... 

Kost - Sallader, soppor och röror, Vardagen | |
Upp