Värmeböljan

Jag vet inte vad ni säger men nu måste man ändå få säga att det är FÖR VARMT? Vi har AC på nedanvåningen och fläkt i sovrummet uppe men det är liksom ändå VARMT! Mimmi är gnällig och vill bara liggamma i sängen, men det är också varmast i sovrummet och därför funderar jag över om det är så bra att vara där. Nu har vi iallafall fläkten och det hjälper lite. Det är liksom lite pest eller kolera...

Eftersom hon redan blir lite sur när mjölken inte kommer tillräckligt fort (alltså lika fort som på flaska) är jag lite försiktig med att ge henne vatten på flaska. Det bästa är ju om hon ammar, och idag har hon ammat bättre än igår men det är nog för att vi håller oss inomhus där det är lite svalare. Puh alltså, det är ett heltidsjobb det här!  (null)
Jag tänker på alla andra som lider i värmen. Läste att flera butiker och ett café stänger tidigare/har stängt imorgon här i byn, på grund av värmen. Sen tänker jag på alla andra bebisar och familjer. Och såklart alla på jobbet, alla de som klarar värmen lite sämre typ de äldre. Hur klarar de sig? Hoppas verkligen att värmen ger med sig snart, detta börjar bli olidligt...  (null)
Men nu till något helt annat! Idag fyller min sambo & Mimmis pappa år! Det firas, som alltid, med frukost på sängen. Han fick sin favorit: bacon med tillbehör och såklart macka med Skagen. Sen fick han en morgonrock från Mimmi & lite skäggprodukter från mig innan han åkte till jobbet. Ikväll firar vi med att han väljer mat & så äter vi tårta, jag hoppas han väljer något kallt 😅

Hur firar ni födelsedagar? För mig är en sak viktig och det är frukost på sängen. Det är nog egentligen den tradition jag värnar mest om här hemma hehe. Men det finns ju säkert massa olika sätt att fira på? 
Vardagen | |
Upp