Hemma igen

Nu är vi hemma igen. Efter minisemester hos Mimmis farmor & farfar hela veckan. 

Dagen idag började med frukost och sen väntan... jag kunde nästan inte hålla mig för min sambos bestman skulle komma och kidnappa honom till svensexa. Min sambo hade ingen aning och blev väldigt överraskad! 
(null)
När de hade åkt packade jag ihop alla våra saker med hjälp av svärföräldrarna & åkte sen hem. Alltså... bilen var fullproppad av våra sova-över-prylar, saker till bröllopet från IKEA, min sambos födelsedagspresent med mera. När alla sakerna & Mimmi var inpackade i vårt hus kollade jag till tomatplantorna & kryddorna innan vi tog en sväng till affären. Mimmi sov som en stock tills vi kom hem.  (null)
Då gjorde jag lunch, grillade grönsaker & fetaost. Det var så jäkla gott. Jag grillade fetaosten med oliver & lite olivolja för sig, körsbärstomater, färska kryddor, gul lök & vitlök för sig och sen fänkål & broccoli för sig. 225 grader tills det såg färdigt ut. Grillad fetaost är ju kanske något av det godaste som finns? (null)
Sen hängde jag där jag brukar; i fotöljen, med islatte, en serie & en ammande eller sovande Mimmi. I bakgrunden ser ni ett axplock av bröllopsprylarna😅. 
Ikväll har jag gått en promenad, packat upp, tvättat & myst med Mimmi... när hon inte har skrikigt vill säga... Det måste vara en fas alltså! Eller förvirring efter att ha sovit borta i flera nätter...

Upp