Helgernas helg II

I söndags vaknade jag och Mimmi upp hemma hos Sara och hennes familj. Vi åt frukost, hängde i soffan & Mimmi tog en powernap innan vi begav oss på äventyr!  (null)

(null)

Första stoppet var en fantastisk trädgård. Det var öppet hus hos en kvinnan som Saras familj känner. Ägaren har skapat en riktig drömträdgård från ingenting till ett riktigt vattenhål. (null)
Vi fikade där också, och jag snackade lite med ägarens syster som var BVC-sköterska. Hon berättade om åttabarnsmödrar och mammor som inte visste att de var mammor förrän ungen bestämde sig för komma ut. 
(null)

(null)

(null)

Det var inte svårt att bli inspirerad och hitta små favoritplatser här och var. Det kändes inte särskilt konstigt att det har tagit tjugo år att skapa trädgården, tvärtom helt sjukt att det går att skapa en sån trädgård!  (null)
Vi har bestämt sen innan att vi ska göra iordning vår trädgård nästa år och nu vet jag lite mer hur vi kan göra. Jag hoppas det kan bli riktigt mysigt med ganska enkla medel. 

Hur som helst. Efter trädgårdsbesök åkte Saras man och yngsta barn hem. Kvar blev bara tjejerna och då är det klart man ska dra på äventyr!  (null)

(null)
Vi åkte till nordöstra Skånes playa Åhus där jag bodde hela ungdomen. Där är beachhandboll just nu och helt fullsmockat med turister. Och på sätt och vis var ju vi också det, eller iallafall sommarbesökare.  (null)
Sara, hennes dotter (mitt gudbarn) & jag. 
(null)

(null)
Innan vi åkte hem igen så stannade vi en stund vid havet. Återigen bangade jag ur & de andra badade. 

Hela helgen avslutades med ett blöjbyte hos Sara,  lite hejdå-vi-ses-när-vi-ses & amning innan jag & Mimmi var hemma hos Mimmis pappa igen.  (null)
Som sagt, en semestrig göttig helg! 
Mammalivet, Vardagen | |
Upp