Häng med barn & gudbarn

Igår var jag och mitt gudbarn och shoppade i en stad en bit härifrån. Vi skulle köpa en brudnäbbsklänning, hon fick välja vilken hon ville. Det var lite utplockat så det fanns inte allt för många glittriga rosa klänningar. Det var inte heller en sån det blev utan en lila med fjärilar på. Ska man välja vilken man vill, så är det vad som gäller.  Sen letade vi hårband och skor.  


(null)
Vi åt och fikade också. Hon fick självklart välja matställe och vilken fika hon ville ha. Så är det också när man har en tjejdag.  (null)
På vägen in insåg jag att det är första gången jag har Mimmi OCH ett annat barn utan andra vuxna med. Vissa saker blev ju såklart lite jobbigare och allting tog längre tid, men jag tycker ändå att det gick jättebra. 
(null)
Påvägen hem stannade vi till och fick batteriet bytt i telefonen, sen lämnade jag mitt gudbarn hemma hos sig, hennes lillebror var överlycklig över att få hem storasyrran. 

Efter det hämtade vi Mimmis pappa på jobbet och körde hem. Kvällen gick & hettan avtog inte. När det var läggdags skrek Mimmi mycket. Det var värmen och för att hon var hungrig, men så ville hon inte äta när det var så varmt. Till sist löste det sig men usch vad jobbigt det är! 

(null)
En helt annan sak! Nu vänder sig Mimmi själv! Eller, hon har gjort det några gånger men på morgonen igår var första gången som hon hade vänt sig när jag lämnat henne i babygymmet. Hon rullade fram & tillbaka en gång senare också. Så nu är det bara att säkra upp & hålla koll!  (null)

Mammalivet, Vardagen, Älskade unge | |
Upp