BVC, fika & det där med chips

(null)

(null)

(null)
Idag har vi varit på BVC och snackat smakportioner, sen hängde Mimmi med sin farmor när jag gick ner till byn och gjorde lite ärenden till bröllopet. Jag köpte fika med mig från conditoriet och gick sen hem med Sommar i P1 i lurarna. I år har jag bestämt mig för att lyssna på alla avsnitt. Det går sakta framåt, ärsällan jag lyssnar på ett helt avsnitt i sträck... men det gör inte så jättemycket. Jag försöker se det som att det ger mig mer tid att reflektera över varje avsnitt. 

Väl hemma fikade vi, sen åt Mimmi morotspuré & vi facetimeade med hennes ena morbror. Imorgon ska vi ha tjejdag med mitt gudbarn, det ser jag fram emot! 

Idag har jag haft lite mer känningar av skadorna. Blir alltid så orolig då men är rätt säker på att det är för att jag har ätit chips vilket min mage inte är ett fan av, har aldrig varit. När jag äter dåligt för mycket så märks det fort, då blir min mage inte glad & det påverkar hela kroppen typ. Mer nu än innan. Det känns som att jag börjar förstå var min kropps gränser går, men ibland kliver jag rakt över dem för att jag tror det ärvärt det, det är det nästan aldrig. 

Skönt är det dock att lite skit går ner. En kaka här, litechoklad där. Annars hade livet blivit allt för tråkigt! 
Upp