Bloggar jag följer

MAMMABLOGGAR
Först ut är Hej hej vardag som jag inte har följt särskilt länge, men som är en skön kontrast till  andra tillrättalagda föräldrabloggar (jag vill ha både och). Här hittar man de bästa illustrationerna om föräldraskap.  (null)

Näst ut är Knivlisa, absolut läsvärd alltid. En av mina favoriter, mest för att man får ta del av alla sköna konversationer med hennes barn.  (null)

Sen till en familjeblogg som jag börjat följa ganska nyligen, Polyfamiljen. Här får man följa en familj där föräldrarna lever i treparnerskap, har åtta barn, driver eget företag & bloggar om sin vardag. Och jag följer av ren nyfikenhet, att leva tre vuxna tillsammans med barn & gemensamt företag hur blir det egentligen?  (null)
 
MATBLOGGAR
Jag har börjat följa några mat/hälsabloggar ganska nyligen och vet inte om hälsobloggarna håller över tid men just nu gillar jag dem. Hur som helst, min absoluta favorit i denna kategorin är Zeinas kitchen som min svägerska tipsade om. Zeina lagar mat främst från Mellanöstern men också från andra världsdelar, och jag vill laga ALLT i denna bloggen! Plus att Zeina verkar vara en superskön människa!  (null)

Sen har vi Fias hälsa som är precis vad det låter som, en blogg om hälsa. Jag tycker att Fia lyckas skriva om träning ganska avspänt, man får liksom inte prestationsångest utan fler tips för att få in rörelse i vardagen. Alltså, trovärdiga enkla tips som faktiskt kan funka. Och så blandas det upp med lite personligt ibland!  (null)

ANDRA BLOGGAR
Nu till en skara välblandade bloggar som jag inte visste hur jag skulle kategorisera... så de fick bli en okategoriserad grupp. Vissa av dem passar in i flera av de andra kategorierna & vissa passar inte i någon. 
Den absolut viktigaste i den här kategorin är Lady Damer som jag har följt ganska länge. Denna skulle kunna kategoriseras som föräldrablogg men främst som blogg inom feminismen. Natasja skriver om viktiga ämnen och både vidgar & triggar mina tankeperspektiv. Detta är en så viktig blogg. Oavsett om man håller med om sakfrågor eller inte. (null)

Attentionbloggen är riksförbundet Attentions blogg. Här skrivs om det som är aktuellt och berör personer med neuropsykatriska funktionsvariarioner/nedsättningar/ anhöriga / andra berörda parter. 

Sen har vi Bokhora som skriver om, just det, böcker. Jag följer denna bloggen men köer mest om jag vill ha boktips. Just nu hinner jag inte läsa särskilt mycket så det var ett tag sedan jag faktiskt löste vad de skrev... 

Sen har vi såklart min vän som skriver på Naknahem, där får man följa deras husresa& lär sig dessutom massor om byggnadsvård, olika byggmaterial, äldre hus m.m. 

Precis alldeles nyss har jag börjat följa lite trädgårdsbloggar, däribland Rosor och ruiner som jag tror är en bra blogg, men vi får väl se.

Vad följer ni för bloggar? Har ni några tips? Jag skulle vilja ha ännu fler bloggar med fler områden. Typ inom vetenskap, historia, mer familjebloggar, politik, mer trädgård, yoga, osv. Vad tycker ni om dessa bloggarna? Vad vill ni få ut av bloggar? Frågorna är många & svaren brukar bli noll .... 

Nu ska vi ner till byn jag & Mimmi, hej så länge! 


Mammalivet | |
Upp