Ostar & gymmet

I lördags skulle vi ha det mysigt och pynta. Men jag rensade ut alla våra ljusstakar i flytten så vi tänkte börja med en familjeutflykt till IKEA.
 Det var sådär mysigt. Jag blev stressad, det fanns inga ljusstakar & restaurangen var full vilket ledde till att vi åkte hem med allt annat förutom ljusstakar. Väl hemma åt vi lunch och sen begav sig F & Mimmi till en vän under tiden som jag städade och pyntade. Det blev mycket bättre och när de kom hem fick vi titta på allt med Mimmi. Stjärnor och lampor som blinkar och tomtar, kan det bli mer spännande? 
(null)
I söndags började vi dagen med adventsfrukost och kalenderöppning. 

Sen åkte F och golfade, Mimmi hängde med farmor och jag drog till gymmet en stund. På kvällen skulle vi gå på julskyltning i byn, det regnade och blev en kort runda. 
(null)
Efter julskyltningen fikade vi hemma hos oss. Lussebullar, pepparkaka, glögg och kaffe. Kunde aldrig tro att jag skulle bli en juljunkie, men tydligen? Detta är ju det mysigaste som finns!! Fika, ljus, musik, glad unge & fint sällskap! Mimmi fick en leksaksbil och tjöt av lycka, sen blev hon rädd för den när den blinkade...  (null)
Jag & F åt ostbricka till middag framför en serie när de andra hade åkt och Mimmi sov. Så helgen var toppen bortsett från mitt stressade inre! 

I förmiddags hade vi bestämt träff på gymmet för ett pass. (null)

(null)
Det gick helt okej. Mimmi uppskattar det kanske inte jättemycket än men ändå lite spännande med allt som händer. I entrén var det barnvagns & rullatorsparkering hehe. 
(null)

(null)
Sen gick vi hem, Mimmi somnade & jag ät en tidig lunch. I eftermiddag ska vi dricka kaffe hos kompis och ikväll ska vi hänga med F som kommer hem tidigt från jobbet. Han jobbar ju sin sista vecka innan vi är hemma båda i en månad. 
Vardagen | |
Upp