Skugga under ekarna & camping i vardagsrummet

(null)
Igår hade vi lunch inbokad med Mimmis faster, men först hängde vi lite nere vid sjön i byn. Där finns skugga under stora ekar och så blåser det lite vilket gör att värmen blir lite mer uthäderlig. 

Sen åt vi lunch och gick tillbaka till sjön igen. Det var mysigt men varm. Påvägen hem somnade Mimmi och sov ganska länge. 
(null)
Hon vaknade precis innan hennes farmor kom. De lekte under tiden som jag ordnade med bröllopsgrejer och min sambo lagade mat. Det gäller att passa på när någon annan har Mimmi, hon vill ju gärna vara nära och ha typ all uppmärksamhet. Och det kan hon ju få för det mesta nu när hon är bebis. Men vi måste ju få lite annat gjort också...
(null)
Det kom ett spöregn i samband med ett åskoväder. Det blixtrade hej vilt, men inte över oss utan en liten bit härifrån. Tyvärr gav inte den höga luftfuktigheten och värmen med sig så efter ett försök att sova i sängen på ovanvåningen bestämde vi oss för att flytta ner bäddmadrassen i vardagsrummet. Det är första gången i år vi gör det... och Mimmi undrade nog vad som hände. Jag tyckte det var ganska mysigt även om jag var lite extra stel när jag vaknade imorse. 
(null)
Idag ska vi till Mimmis lillamormor och äta lunch, sen beger vi oss på utflykt till en sjö en bit härifrån för att äta lite glass och kanske doppa fötterna... efter att jag har vänt klänningen på rätt håll vill säga... ändå tur att jag upptäckte att den var felvänd? Men lite riskfyllt att inte vända den på rätt håll direkt (pga bebis) eftersom jag säkert lär glömma och ändå åka iväg med klänningen in och ut👍
Vardagen | |
Upp