Förra veckan

(null)
Förra veckan var en enda lång förberedelse inför bröllopet. Förutom när jag under två timmar hängde på Babycafe med Mimmi.
(null)
Det var jättemysigt och jag ser fram emot kommande torsdagar. Jag var för övrigt inte ensam om att gifta mig där, en annan mamma skulle gifta sig samma dag. Nervigt! 
(null)
I torsdags preppade vi inför fredagen som helt ägnades till att ordna och fixa på plats. I fredags var det saker att göra från morgon till kväll. Jag avslutade med att bada Mimmi, tänkte att jag skulle raka mina ben samtidigt (?) men det gick såklart inte. När hon äntligen somnade och hennes pappa kom hem från lokalen så satt vi en stund i soffan och pratade. Båda var nervösa, kanske mest för talen vi skulle hålla.  (null)
Hur som helst så fick vi så mycket sömn som behövdes och i lördags vi åt en god frukost tillsammans innan jag begav mig iväg med svärmor & Mimmi till min svägerska för sminkning och hårfix. 

Förra veckan var jobbig & rolig & vi hade noll rutiner för Mimmi men en vän som sov över från onsdagen till fredagen. På kvällarna hann vi med lite häng & snack när vår lilla bebis sov. Mer om helgen skriver jag sen! 

Bröllopet, Vardagen | |
Upp