Bröllopet - förberedelser

I lördags morse åkte jag med Mimmi och svärmor till min svägerska. Där skulle jag bli sminkad av min svägerska och få håret fixat av en vän till henne. Vi hade gott om tid och hann i lugn och ro att bli fina allihop, Mimmi också såklart.  (null)
Vi hann prata en hel del också, bland annat om Isabella Löwengrip som ju blir fixad varje dag. Det känns helt overkligt att ha någon som gör en fin varje dag, eftersom det aldrig har hänt mig innan. Det är faktiskt första gången jag får håret uppsatt av en frisör om man inte räknar med när jag spelade i en amatörteater och fick håret uppsatt i en svinrygg(inte av en frisör). Mitt hår var för övrigt det finaste jag kunde tänka mig i lördags. Och sminkningen också. Jag kände mig verkligen fin!  (null)
(Jag har klippt bort min svägerska från denna bilden för jag vet inte om du vill vara med på bloggen, men är det ok så säg till hehe)

Att känna sig fin gör mycket för själen, det tycker jag oavsett om det är bra eller ej ur feministiskt perspektiv. Dessutom gör det att det blir en faktisk skillnad från vardagen, man fattar att det är en speciell dag när man har håret uppsatt & fejset sminkat.  (null)
Det var jag, min svägerska, Sara, min svärmor, frisören & Mimmi som hängde hela förmiddagen. Min svägerskas man och min svärfar var också med till och från. För att hålla oss mätta hade vi beställt smörrebröd som blev hemkörd till dörren. De var goda&bra lunch på en bröllopsdag (känner mig sååå löwengripig nu alltså med fix & hemkörd lunch). 

När vi var klara packade vi in oss i bilar och körde till lokalen. Alla blev avsläppta utan vi, Mimmi & svägerskan som körde vidare med fotografen. Vi fotades på två ställen innan själva vigseln (jag blir nervös bara av att skriva om det!), och var väl ... rimligt nervösa inför vigseln och festen... som jag skriver om senare! 

Bröllopet, Vardagen | |
Upp