Shoppa med bebis


Igår åkte jag & Mimmi med hennes farmor till grannstaden & handlade mycket effektivt. Mimmi låg i babyskyddet som vi kopplade på underredet på vagnen, hon sov nästan hela tiden! 

Jag hittade shorts och en T-shirt till mig, men ingen klänning till dopet. Till Mimmi hittade vi såklart jättemycket så nu har hon en hel sommargarderob k storlek 68 som hon kan ha nu, även om det är liiite stort. 
(null)

Efter shoppingrundan åkte vi hem till mina svärföräldrar & mötte upp min sambo & hans syster med respektive. Vi grillade & sen fick vi åka hem med en övertrött unge.
(null)
Imorse vaknade Mimmi först vid halv fem, sen vid halv åtta & slutligen gick vi upp vid halv tio. Jag var helt slut & ville bara sova sova sova så försökte dra ut på det & vid halv tio kändes det ändå helt okej att gå upp. 

Idag ska vi ÄNTLIGEN träffa min bästa vän & hennes familj. De har varit sjuka typ sen Mimmi föddes så vi har inte kunnat ses förrän nu. Det känns som vi ska ha kalas... vilket det på sätt och vis blir eftersom vi också ska ge lite försenade julklappar, födelsedagspresenter & så... i slutet på maj.... 
Vardagen | |
Upp