Jag trodde aldrig...

... att jag skulle säga det här men jag LÄNGTAR till att få träna. Jag har alltså blivit en sån person som jag hatade? 

Jag längtar inte efter stenhårda gympass, för det kommer aldrig hålla ändå. 
1. Jag längtar först och främst efter yoga, efter att mjuka upp kroppen & bli smidig. Slippa ha ont i stela leder & bygga upp en långsam styrka. Jag längtar efter lugnet och andningen, meditationen. Jag blev förresten så fånigt glad när Mark Levengood i ett avsnitt av Mark & Jonas-podden säger att yoga ger en verktygen för att kunna bli lyckligare. Sen om det finns någon sannning bakom... det struntar jag i!  (null)
2. Sen längtar jag efter att prova Starkmamma-träning. De har det på ett av gymmen här i byn och man kan ha bebisen med sig. Jag tänker att det är ett bra sätt att träna upp bäckenbotten, mage & rygg på ett bra sätt. 

3. Sen kanske jag går till gymmet nån gång då och då, kör lättare gympass bara för att snabba på att bli starkare i vissa muskler, typ ländrygg, axlar, armar, mage, bröst & lår. Men jag är lite tveksam till gymträning om man inte är sjukt påläst. Jag inbillar mig att det sliter på kroppen jättemycket. 

4. I höstas simmade jag ett tag & det är ju med en trevlig träningsform. Att simma & basta efteråt. Det känns som man är på spa för en stund. 

5. Och om jag nu blir för lat för vissa av grejerna ovan så får det iallafall bli promenader och mer vardagsmotion. Cykla till jobbet, stå vid skrivbordet, ta trappor & inte hiss, ta en kort promenad på lunchen, ut & gå trettio minuter efter jobbet... ja ni fattar. Göra något av det iallafall. 


Hälsa, kropp & träning | |
Upp