En annan sorts lördag

För nio år sedan hade jag inte vaknat så tidigt som vi gjorde idag. Antagligen hade jag varit bakis och hoppat över frukost och väntat in fika på stan med kompisar. Imorse hängde jag här: (null)

För sju år sedan hade jag och min sambo antagligen ätit brunch & sen slappat ungefär vid samma tidpunkt som vi idag hade hunnit med alla morgonrutinerna & stuckit på varsit håll, han till golfbanan & jag till second hand för att fynda det här till bröllopet:  (null)
Jag hade antagligen inte varit iordninggjord vid samma tid som vi dessutom hade hängt i svägerskans trädgård någon timme. 
För fyra år sedan en tidig lördagskväll hade vi antagligen suttit och tjuvrökt på balkongen och tittat på folk inför en lördagskväll med någon typ av lördagsplan som inte liknar något av vårt nuvarande liv. Fast snackset idag kan vara detsamma som då, öl & chips.  (null)
Men inte med utsikt över vår lilla trädgård, som idag. (null)
Nej. Livet har hunnit med att ge en många sorters lördagar. 

Den här lördagskvällen blir precis samma som gårkvällen förutom att vi äter rester från i veckan & tittar på en annan film. Jag tänker att den här sorts lördagen bara är en av många kommande. Den typen av lördag när vi kommer äta tidigt middag och titta på film tidigt och ändå nästan somna i soffan och försöka hålla oss vakna till klockan är lagom-att-sova för att orka med en mycket tidig morgon när vi blir väckta av vårt barn. En annan sorts lördag i ett nytt sorts liv. 
Vardagen | |
Upp