Krabban Konrad

(null)Snacka om grå måndags-måndag eller hur har ni haft det? 

Vi var på föräldragrupp jag och Mimmi. Och jag konstaterade (nog) att vår lilla bebis är ganska stor för sin ålder? Sen gick vi hem och jag var trött och sliten och ledsen. Inte ledsen som i att livet suger, utan mer som i att massa känslor äter upp mig. Jag bestämde mig för att bara vara ledsen genom att 1. Lyssna på en spotifylista som heter typ ’Sad songs’ 2. Gråta lite 3. Äta choklad för 500 kalorier. 4. Inte göra något åt vårt stökiga hem.  (null)
Så jag hade Mimmimys hela eftermiddagen (bästa botemedlet mot att vara ledsen) tills hennes pappa kom hem. Vi hann mysa, sova middag, leka i babygymmet, läsa bok om Krabban Konrad och så hittade jag på saga. När hennes pappa tog över Mimmi-mys så gjorde jag släng-ihop-tomatsoppa & så provade jag att göra majschips... (null)
Tänkte göra steg-för-steg-bilder men glömde det och tog bara den här? Jag är ju sämsta bloggaren på det viset....glömmer fota och sen blir det "just det ja, foto kanske jag ska ta!" 

Hur som helst, chips-receptet kräver en ny provomgång så jag gör nog ett nytt försök imorgon innan jag skriver in det i min lilla receptbank här på bloggen.

Ja så att det var den dagen det. Imorgon är det tisdag och vi får väl se vad en tisdag i juni kan bjuda på... förhoppningsvis mer än en grå ledsen måndag. Sorry deppen men sånt e livet! 
Vardagen | |
Upp