Promenad, Meze & ledighet

(null)
Igår hade vi inget planerat. Men jag insåg ganska tidigt att det skulle bli svårt att underhålla Mimmi hela dagen, så vi tog en långpromenad. 
(null)

(null)
Väl hemma gjorde jag lite röror och sallader till middag/lunch. Sen sov vi middag innan vi åt middag. Mimmi fick puré påplommon & jag åt mina röror och sallader. 
(null)
Idag blir det lika lugnt och jag kan inte bestämma mig för om det är skönt eller jobbigt. Jag vet att alla snackar om att man ska ta vara på ledigheten med sitt barn, och nu har jag faktiskt varit hemma halva tiden. MEN det är svårt att ta bort känslan av att inte göra något, att bli rastlös. 

Innan har jag försökt tänka bort och ändå göra "ingenting" men efter att ha varit tvingad till de i fem veckor innan Mimmi kom så insåg jag att jag tycker om att göra saker, och det är inget dåligt. Jag är inte lat och även om vi har en del soffhäng (läs;tittar på serier) så är det sällan vi inte gör så mycket.  (null)
Sen är både jag och min sambo väääldigt bra på att välja bort saker som städ, tvätt, fixa trädgården framför roliga saker och häng med nära & kära. Det tyckte jag också var lite dumt innan, men nu försöker jag tänka att vi prioriterar det som är viktigast. 

Det är svårt att vara ledig haha! Svårt, men helt underbart. Att få mysa med Mimmi varje morgon är ju en ynnest (lika skönt är det dock när hennes pappa kommer hem på kvällen)
Vardagen | |
Upp