orange badrumsmatta

Ägnar min tid till tentan. Och enbart tentan. Har noll motivation men den måste vara klar på fredag för då ska tjejen jag delar böcker med ha dem. Hur som helst. Vi var på IKEA i lördags. Handlade för 230:- plus mat. Vi köpte:
Orange badrumsmatta 80:-
Tulpaner 30:-
Tesilar 30:-
Halvlitersmått i rostfritt stål 50:-
6 glas 40:-
Vi har haft en badrumsmatta tidigare, men den har åkt runt & samlat damm på golvet så fick plocka undan den eftersom den blev skitig var och varannan dag. Nu köpte vi en so. fastnar i golvet typ. Det ledde till omorganisation i badrummet så nu är det mer enhetligt & schampona står i plastlådor istället för utspridda över allt. Jag skall göra en stege av pinnar från skogen och måla den svart, så vi har någonstans att hänga våra handdukar å torka på. Vi har bara lila handdukar nästan så blir spännande kombo med det orangea :). Tesilarna verkade smarta men var det icke! Alltså ett onödigt köp. Skall försöka komma på nått sätt att använda dem ändå. Tulpanerna kan tyckas onödigt men jag kunde inte låta bli. Glas behöver vi eftersom många gått sönder & med halvlitersmått blir det mer exakt när man skall baka bröd. F ville köpa i plast för den kostade bara 12:- men jag har gett mig fanken på att undvika plast. dessutom håller stål betydligt längre än plast ;) .

I övrigt har jag lite idéer att ordna med här hemma nästa vecka. Inredning då, för extremt billig peng. Återkommer! Det är min motivation nu. Tentan känns verkligen tung. I övrigt har jag inte varit spec. sparsam el gjort nått spec så. Har varit i skolan en dag, blev korvmeny på hemvägen. Egentligen helt onödigt men är så sällan det blir snabbmat nu så det gör inget. Kommer inte göra av med en krona förutom mjölk ost å sånt på resten av veckan. Har väldigt lite pengar. Lika bra det. F har bakat Jättegott bröd, får återkomma m recept. På återseende!

här e dålig bild på badrummet. skönt med lite färg nu när det bara är shabby chick & vit vit vit överallt annars.
Att ha en vardag | |
Upp