glad påskIgårkväll var vi på påskmiddag, & idag skall vi på 20årskalas. Jag tog en svängom här i trakten. Var på så dåligt humör & tänkte att det var bra att lyssna på vårmusik i skogen en solig påskafton då. Det var en mycket bra idé!

Vi bor i nordöstra Skåne och här är väldigt vackert. Fridfullt. Alltid nära till naturen, vattnet, skogen, ängarna. Imorgon skall jag med svärmor på konstrundan, neråt Österlen. Österlen med sitt speciella ljus.

Jag beställde också ett halsband till mamma, ett till F och de söta fåglarna på puss.se eftersom jag vann 500:- i en tävling på kammerbornia.se . Jag skulle från början köpa "supermamma"halsbandet men när jag hittade ett med tre hjärtan gick det bara inte å ta något annat. Mamma har tre barn & har dessutom gjort en egen silverring med tre hjärtan. Så det skall hon få. Det blev lite pengar över så köpte även ett halsband till min älskade sambo för han är så fin. Utöver dem la jag själv ut pengarna till fåglarna för jag inte kunde låta bli. Det kommer bilder så fort grejerna landat här hemma. Trevlig Påsk på er!

Att ha en vardag | |
Upp