Att presentera sig

Så gör jag ytterligare ett försök. Den här gången handlar det inte om att vara personlig och skriva vad som helst. Den här gången handlar det om att hålla sig till vissa ämnen. Jag tänker mig att ni ska kunna lita på det ni läser här. Antingen skall det vara tydligt att det är mina tankar, eller så skall det vara tydligt var det jag skriver om är hämtat. Tanken är ganska enkel med den här vrån. Jag tycker saker. Jag behöver få dem ur mig.
 
Vem är jag? Towa. 21 år. Studerande. Läsande, skrivande, målande. Tänkande. Politiskt intresserad. Känslig. Matlagande. Tränande. Sambo. Vardaglig. Maskrosbarn. Pendlare. Kunskapstörstande. Rättvis. Snäll.
 
Typ så. Jag kommer att skriva om det som intresserad mig, och det jag anser mig ha någonting att säga om. Där ibland; Socialt arbete, politik, träning, inredning, matlagning och litteratur. Jag håller just i detta nu på att försöka bygga upp ett liv som jag trivs med och är stolt över. För att klara detta finns det vissa grundbultar. Man kan säga att det är om dem jag vill skriva. Jag är ganska vanlig. Och väldigt odödlig. Allting jag gör, allting jag vill, måste jag kämpa för. Precis som alla andra. Jag har inte mer eller mindre lätt för någonting. Jag är mitt uppe i en förändringsprocess. Och jag vill klyschigt nog vara inspirerande för dem som är som jag, som tycker som jag, på något av dessa punkterna jag vill skriva om. Jag vill också skriva för att ha det bevarat. Och för att starta diskussioner. Jag är nyfiken på hur långt man kan ta en sådan här vrå av internetet utan att gå in för att tjäna pengar eller lägga åtta timmar om dagen på att nå dit. Utan att vilja bli känd. Jag vill bara få skriva, prata, diskutera saker som jag anser bör diskuteras för att överleva.
 
För det är i slutänden det allting handlar om, att överleva. Och att överleva bra!
 
 
Att ha en vardag | |
Upp